World Association of Newspapers and News Publishers


Digital Media Europe 2012

Digital Media Europe 2012

Article ID:

14300

Efter fjolårets lyckade event bjuder DME-teamet in till 2012 års konferens med nya spännande koncept. Konferensen hålls under tre fullspäckade dagar, 16 – 18 april, på The Science Museum i London. Under rubriken Breaking the Digital Limits förses du och ditt företag med kunskaper och metoder för ökad effektivitet och avkastning i den konstant växande digitala världen.  I programmet heter en av dagarna Future Day och beskrivs som en inspirerande dag full av överraskningar! Dessutom utlovas ”Extreme Networking” - nya och bättre sätt att skapa kontakter med andra framgångsrika aktörer i branschen.

Skriv in datumet i din kalender – anmälan börjar i januari 2012.

För mer information http://www.wan-ifra.org/events/digital-media-europe-2012

 

Author

Christian Rydberg Akesson

Date

2011-12-07 16:48